Taxi Transfer Innsbruck Luchthaven naar Selva Val Gardena/St. Ulrich in Gröden

Taxi transfer luchthaven Innsbruck naar Selva Val Gardena. Wij brengen u betrouwbaar en stipt van de luchthaven van Innsbruck naar Selva Val Gardena. Wij nemen uw skitransfer graag over met onze comfortabele en luxe voertuigen. We halen je op van het centraal station (HBH) of Innsbruck Airport (INN) en brengen je naar Selva Val Gardena.

Taxi Val Gardena ⇆Innsbruck Luchthaven - Online Booking

Wij bieden goedkope en betrouwbare taxitransfers van Innsbruck naar Val Gardena

Taxi Transfer Innsbruck Luchthaven naar Selva Val Gardena - Wij zijn gespecialiseerd in luchthaventransfers van / naar de luchthaven van Innsbruck naar Selva Val Gardena. Boek uw transfer van luchthaven Innsbruck naar Selva Val Gardena en bespaar tot 40%. De luchthaventaxi van Innsbruck is 365 dagen per jaar, 24 uur per dag beschikbaar en brengt u comfortabel en gemakkelijk naar uw bestemming. Met onze luchthaventaxi kunt u veilig en stressvrij reizen tijdens uw vakantie. Wij brengen u van luchthaven Innsbruck naar elk skigebied of elke bestemming.Privévervoer van en naar de luchthaven van Innsbruck. In de aankomsthal wordt u opgewacht door een van onze professionele chauffeurs met uw naamplaatje. Daarna hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Onze chauffeur neemt de koffer van u over, begeleidt u op de kortste weg naar de wachtende auto en brengt u snel en veilig naar uw bestemming.Wij bieden vanaf Innsbruck of München Airport: vaste prijzen, professionele chauffeurs, betrouwbare service, geen annuleringskosten, 24/7 klantenservice.

Wij zijn een taxibedrijf uit Innsbruck dat gespecialiseerd is in internationale transfers. Vanaf de luchthaven van Innsbruck bedienen we graag internationale bestemmingen zoals de luchthaven van München, de luchthaven van Zürich en verschillende skigebieden.

Snel en gemakkelijk boeken via ons online boekingssysteem, betrouwbare service, geweldige prijzen. Boek uw transfer vanaf de luchthaven van Innsbruck of het centraal station van Innsbruck telefonisch, online of via WhatsApp.


Boek uw Taxi voor Innsbruck en Tirol online.

Boek uw taxi vanaf Innsbruck  Luchthaven Tirol via WhatsApp.

Innsbruck Luchthaven Transfer - Bel ons altijd 24/7


Onze service is inclusief aankomst en vertrek naar uw gewenste luchthaven! Wij zijn met name gespecialiseerd in onze partnerluchthavens in Innsbruck, München en Zürich, maar halen u ook graag op van andere luchthavens. We verwerken uw vragen graag.

Wij brengen u stipt en betrouwbaar naar uw verdere reis naar het centraal station van Innsbruck. Onze service omvat ook ophalen op het centraal station van Innsbruck en doorgaan naar de omliggende dorpen

Wilt u op wintervakantie in Tiroolse skigebieden? We nemen uw skitransfer graag over met onze comfortabele en luxe voertuigen. Wij halen u op van het centraal station en de luchthaven van Innsbruck en brengen u naar elk skigebied in Tirol.


Uw aankopen, pakketten en belangrijke documenten worden in heel Tirol en internationaal op betrouwbare wijze bezorgd

Met onze kinderzitjes op de luchthaven van Innsbruck staan we altijd klaar voor onze kleine gasten om te rijden

Onze 24-uurs taxiservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar, we behandelen graag uw vragen


NEED A TRANSFER FROM INNSBRUCK AIRPORT?

You´ ve come to the right place

Taxi Innsbruck
Taxi Innsbruck
$$
Andechsstraße Straße 55
6020 Innsbruck / Tirol
Mail: booking@taxi-transfertirol.com
cash, check, credit card, invoice, paypal